På den här sajten förekommer det information om alkoholhaltiga drycker och du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

This website contains information about alcoholic beverages and you must be 25 years or older to visit.

Fill in your age

 

Uteserveringspremiär tillsammans med nya Briska Demi Sec

I samband med lanseringen av Briska Demi Sec bjuder Briska in till säsongens (och årtiondets) första uteservering – öppen för allmänheten.
Redan den 13 mars öppnar Briska upp decenniets första uteservering – vid Kavalleriet Café i centrala Stockholm. Briska bjuder in för att avnjuta deras nya halvtorra cider Briska Demi Sec tillsammans med rätter komponerade speciellt utifrån den nya ciderns smakprofil. Bakom recepten står matkreatören Frida Lund och Malidza Larsson, tidigare kock bakom den populära vinrestaurangen Grus Grus.

– Jag har tagit fram väldigt spännande recept som passar Demi Secs något torrare eftersmak, rätterna går väldigt bra ihop med smakerna som återfinns i cidern – persika, citrus och inslagen av Riesling och äpple. Jag tror verkligen att besökarna kommer att uppskatta denna kombo, säger Malidza Larsson.

Det klassiska ciderhantverket har varit utgångspunkten när Briskas cidermakare skapat Demi Sec, genom att låta den traditionella cidern möta vår tids preferenser. Resultatet är en modern cider med en något torr eftersmak och uppfriskande vinkaraktär.
– Det känns fantastiskt att fira lanseringen av Demi Sec tillsammans med svenska folket. Det nya cideralternativet gör sig perfekt som sällskapsdryck och än mer som ett komplement till maten. Och vad passar inte bättre än att njuta av den krispig halvtorra cidern än till decenniets första uteserveringspremiär, säger Lena Ericsson, produktchef Cider på Spendrups Bryggeri.

För att säkra en plats på Briskas uteserveringspremiär är det bordsbokning som gäller. Här kan du läsa mer och boka ditt bord till Briska Demi Secs uteserveringspremiär.